Είστε εδώ: Εφοπλιστής | Νέα | Στο τιμόνι του ΕΛΙΝΤ ο Γιώργος Πρατικάκης 
Νέα
Στο τιμόνι του ΕΛΙΝΤ ο Γιώργος Πρατικάκης
29.05.26
Νέο δ.σ. και Ελεγκτική Επιτροπή για τη περίοδο 2026-28 εξέλεξαν τα μέλη του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛΙΝΤ). Πρόεδρος ορίστηκε ομόφωνα ο Γιώργος Πρατικάκης, διευθύνων σύμβουλος της NAP Engineering.
Καθήκοντα αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος Ναυτιλίας του RΙΝΑ για τη Νότια Ευρώπη Σπύρος Ζολώτας, ενώ γενικός γραμματέας εκλέχτηκε ο Στέλιος Κατσάνης, διευθύνων εταίρος της Inmartek, και ταμίας ο Χρήστος Γεωργουσόπουλος, τεχνικός σύμβουλος του INSB και ναυτιλιακών εταιρειών.
Τα τακτικά μέλη για τη νέα διετία είναι οι Γιώργος Καράβολος, Δημήτρης Κονοβέσης και Κωνσταντίνος Κώστας, και αναπληρωματικό μέλος ο Ορέστης Σχινάς. Επιπλέον, την Ελεγκτική Επιτροπή απαρτίζουν ο πρόεδρος Γιώργος Κότρελ και τα μέλη Ανδρέας Βαμβακάρης και Νίκος Θεμελής.
Στη θέση του προέδρου της Συμβουλευτικής Επιτροπής αποφασίστηκε ομόφωνα η παραμονή του Μιχάλη Μαντζαφού, ενώ, τέλος, χρέη άμισθου διευθυντή του ΕΛΙΝΤ ανατέθηκαν στον απερχόμενο πρόεδρο Νίκο Λιάπη, διευθύνοντα εταίρο της ActaNonVerba.
Διαβάστε τη συνέχεια στον «Ε» Ιουνίου 2026…
|